Varje tisdag är det öppet i klubblokalen i Ulriksbergskyrkans källare (Pulzrummet). Från kl 18,15.

18,30 är det andakt. Vi läser ur Runar Eldebos bok “Tillbaka till Jesus”. Lite samtal kring den. Sedan ber vi en stund. Har du inte möjlighet att vara med men ändå vill ha förbön för något så skicka ett mail till mig eller Morgan så tar vi med det. Det kan vara ett tacksägelseämne också. Igår lade vi fram ett konkret böneämne. I morse kom svaret, som vi får tacka för nästa gång vi möts. Det är kraft i bönen!

Efter det fikar vi och snackar MC och annat kring bikers.

Om du inte kan vara med mer än en liten stund så är det ok. Välkommen även du som inte är klubbmedlem. Om du vill köpa en egen andaktsbok så finns den i Ulriksbergskyrkans bokhörna. Vi är på sidan 21 nu.

PeO

roadcaptain@knightsofheaven.se