Första mc-turen i år gjordes i fredags. Stoppade i batteriet. Sedan startknapp på. Den gick igång direkt. Inte som den gamla Africatvillingen. Den behövde en stund med startmotorn för att få igång vacuumförgasarna. Lyssnade lite på det härliga ljudet nere i parkeringshuset innan vi, hojen och jag, rullade ut och mötte 2010 års vägar. Ner till macken för att kolla lufttrycket. Därefter, den första turen…….. Frihet! Känsla! Glädje!

På måndag blir det motormässa i Jönköping för min del. Johan drar dit redan på torsdag. Church on Wheels har en stor monter och där behövs folk till att dela ut Bikerbiblar och till att snacka med besökarna.

När kör vi på gemensamma mc-turer igen? Onsdag 21 april om vi kan hålla oss så länge. Kl 18 från Ulriksbergskyrkans parkering. Blir en lugn och inte så lång runda. Vi är ju lite ringrostiga.

Är du intresserad av SMC, Sveriges Motorcyklister?. Då kommer du den 24 april till Citygross i Växjö. kl 11-12. Avslutas med en mc-runda.

PeO / Road Captain