Om du har tänkt att köra hoj i vinter så kan du sluta läsa här……

Du som i ett svagt ögonblick funderar på ett litet uppehåll i mc-åkandet kan kanske börja tänka på att förbereda dig och din familj på att du eventuellt kommer att dra ner något på körningen för att det är spontana isfläckar på vägbanan och inte en organiserad halkköring som gör att du sladdar lite yvigare än vanligt i svängarna och som då kan leda till ofrivillig tärrängkörning och i nära anslutning till det även ett personligt horisontalläge på landstingets anläggning på centralorten.

När du alltså har tänkt färdigt och beslutat dig för ett kortare vinteruppehåll så gör detta: byt olja i motorn, tvätta hojen, fyll tanken ända upp, smörj vajrar och kedja, gärna lite 5-56 in i ljuddämparen och på andra lämpliga ställen, sätt batteriet på underhållsladdning, häng kapellet över mc:n och invänta kommande åksäsong.

Under denna väntetid är du välkommen att delta i våra vintersamlingar. Varannan vecka hemma hos någon, varannan i Teleborgs kyrka. MC-snack, fika, andakt och bön.