Varje onsdagkväll kör vi en mc-runda. Du som läser detta får gärna hänga med. Det är inte begränsat till enbart klubbmedlemmar och hangarounds. På förstasidan finns också info om det. Vi rullar iväg senast 18,15 från parkeringen vid Ulriksbergskyrkan (nära Folkets Park). Oftast tar vi rundan över SMC-lokalen i Räppe för att plocka upp fler, och därifrån utgår turen senast 18,30.

Vi racerkör inte utan håller medelhastighet. Inom fartbegränsningarna. Det blir ett fikastopp längs vägen, så ha med lite kontanter. Man vet aldrig om tillfälliga sommarkaféer tar betalkort. Givetvis har du tankat upp så att du klarar ca 15 mils körning. Det är maxrundan. Är det dåligt väder så kortar vi ner turen men det vill till mycket innan vi ställer in helt. Vi är tillbaka i Växjö senast kl 21, tidigare i början och slutet på säsongen. Är du ovan vid att köra i grupp så säg till om det så får du en kort genomgång.

Onsdag 30 maj är avresan kl 18 från Ulriksbergskyrkans parkering. Inte senare. Då drar vi norrut, till mc-träff i Stockaryd. Plockar upp fler vid Statoil Lammhult 18,30. Vi försöker vara hemma igen vid normal tid. Dock senast 21,30.

Onsdagen den 6 juni, nationaldagen, blir det ingen 18-tur. Istället åker vi först Kronobergsrundan (kl 11 från Räppe) och sedan till Rydaholm Bike Meet. Den träffen börjar kl 16.

Välkommen med!

PeO / Road Captain