Passa på att ta några sista turer när det är fina höstdagar. Ikväll kom första snöflingorna. Det är inte sådana dagar man tänker på mc-turer. Men det finns andra tillfällen. Som när jag tog de här bilderna för en dryg vecka sedan nära bron mellan Bergundasjöarna.

Naturen vissnar ner på vintern. Många växter och en del insekter dör. Återkommer i en ny skepnad nästa vår. Detta är en bild på hur man blir en kristen. Den gamla människan “dör” och man lämnar det livet bakom sig. När man ärligt sagt ja till Jesus Kristus så vaknar en ny människa upp. Det är som naturen på våren. De nya små växterna som sticker upp ur snön är fulla av liv. För mig var detta att bli en kristen mitt livs största val. Och det bästa. Det är LIVET.

Vill du veta mer om kristen tro så kontakta oss gärna. Eller kolla efter ALPHA-kurser som hålls i många kyrkor. Detta om du är nyfiken. I min lokala församling, Ulriksbergskyrkan, startar en ny kurs varje höst och vår.