Den 1 juni är starten redan 17,30 från Max vid Citygross. Målet är Rydaholm Bike Meet. En härlig kvällsträff i god knuttemiljö. Är det bra väder kommer 5-600 MC. Grillade hamburgare och fika. Ha med kontanter till det. Ingen entréavgift. Sång och musik av Pontus J Back. Finsk biker. Vi känner honom från MC-mässor och träffar.

Några från vår klubb kommer att vara i Rydaholm innan träffen börjar för att hjälpa till. Även du som inte kör MC kan komma med.

Ett annat tips. På söndag 29 maj, ca 11,30 skjutsar vi på barn vid Västrabokyrkan, Arabygatan 44 i Växjö. Kom gärna till detta med din MC. Vi gör en insamling från turerna som går till Tjernobylbarnens Oas. Vill du även vara med på Västrabokyrkans gudstjänst så börjar den 10,00.

Nästa tips. Kronobergsrundan med SMC Kronoberg är den 6 juni. Se svmc.se om det.