Vi har haft öppna mc-turer varje onsdag, och det fortsätter vi med. Vid Max kl 18,15. Paus nånstans längs vägen vid ett fik. Hemma senast 21.

Lördagen den 23 juli hade klubben en dagsresa. Det blev småvägar ner till Blekinge/Skåne-kusten. Första stopp vid sjön Mien. Sedan hos Claessons i Bromölla. Lunch nära havet i Sölvesborg. Därefter rundade vi vackra Ivösjön och hamnade i Lönsboda. Fortsatte småvägar upp till Huseby där vi skildes åt. Kanonväder, goa vägar och trevligt sällskap. Bilder kommer så småningom.

Framöver. Onsdag 10 augusti startar vi tidigare. Avresa 17,30. Målet är Rydaholm där vi skjutsar på barn från Vitryssland. Ta med extra hjälm och gärna skyddskläder i mindre storlek. Ok om du inte vill skjutsa och bara hänga på. Kan du inte komma i tid så kan du ansluta senare. Platsen är Sjöholmen vid infarten till Rydaholm? Samma plats som mc-träffen som var i juni. Kan bli något senare hemresa den kvällen.