Idag blev det äntligen mc-tur. Hojen startade direkt efter uppehållet i vinter. Skönt! Iväg till macken för att kolla lufttrycket. Det strulade med deras moderna luftpåfyllare. Den är verkligen inte användarvänlig. Fick låna en tång för att lossa munstycket från ventilen. Bytte till gamla bärbara påfyllaren. Fungerade bra.
En liten kort tur bara. “Oj, så skoj på hoj.”Går inte att sluta. Det blev en lite längre tur än planerat.
Tillbaka i stan igen. In till Mickes Motor och kolla på mc. Elhojen Zero är nytänk. Vrid på 157 nm. Yes! Men ljudlöst. No no! MC är känslan också. Men visst, som pendlarhoj och för kvällsturer funkar den. Men en Stockholmstur kräver övernattning halvvägs. Om elen kostar 1 kr milen så får man lägga till hotellkostnaden och då är resan inte så billig. Vinnare blir att det är miljövänlig resa.
Träffade också på några av våra gamla onsdagsåkare på Mickes. Alla verkar sugna på att den kör igång. Det blir onsdagar från 19/4. Kl 18,15 från Flying Eagle (ny startplats i år). Häng på! Nu är det ingen återvändo. Vi är strax på grönbete efter kosläppet.